Diensten

Uitzendservice Holland helpt bedrijven en personeel om bij elkaar te komen. Maak kennis met onze diensten!

Uitzenden

Heeft u tijdelijk extra mankracht nodig of bent u op zoek naar een vaste medewerker maar wilt u niet gelijk te maken krijgen met vele juridische en administratieve verplichtingen? Dan is het inhuren van geschikte kandidaten op uitzendbasis een prima oplossing. U kunt de uitzendmedewerker voor de duur van de opdracht inlenen. De termijn voor uitzendwerk is variabel. U betaalt per gewerkt uur een all-in tarief. Als werkgever betalen wij het loon van de uitzendmedewerker maar ook de afdrachten voor de sociale premies en belastingen. Omdat we bij plaatsing blijven informeren of alles naar wens verloopt houden we het contact bij zowel u als de uitzendkracht persoonlijk. Oftewel: korte lijnen, snel handelen en optimale service!

Werving & Selectie

Een van de grootste kwaliteiten van Uitzendservice Holland zit in het ontdekken van kwalitatief personeel. Ons personeelsbestand is opgebouwd door gedegen onderzoek.
Met een uitgebreide database aan werknemers selecteren wij altijd een kandidaat die voldoet aan uw functieprofiel. Tijdens het gehele proces van werving, selectie en het daadwerkelijk aan de slag gaan wordt u en de kandidaat begeleid door een van de accountmanagers van Uitzendservice Holland.

ZZP bemiddeling

Bent u als bedrijf op zoek naar een zelfstandige om uw opdrachten uit voeren? Ook dan kunt u Uitzendservice Holland inschakelen om u hierbij te ondersteunen! Hoe dat in zijn werk gaat leggen wij u hier graag uit.

Wat is ZZP-bemiddeling?

ZZP-bemiddeling houdt in dat wij bemiddelen tussen ZZP’ers en onze opdrachtgevers. Wij zijn de verbindende factor tussen ZZP’ers en bedrijven die graag gebruik willen maken van de diensten van een zelfstandige met de juiste vaardigheden.  
Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van diverse branches en beschikken wij inmiddels over een groot netwerk aan vakbekwame ZZP’ers. Op deze manier hebben wij snel de juiste zelfstandige gevonden voor uw opdracht! Daarnaast geven wij ook advies over de inhuur van ZZP’ers en handelen wij altijd volgens de laatste wet-en regelgeving. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw risico’s als opdrachtgever beheersbaar zijn. Ook ondersteunen wij u bij een zorgvuldige selectie van ZZP’ers. Wij kijken hierbij naar de vaardigheden en competenties van de zelfstandige en kunnen goed inschatten of hij/zij past bij uw bedrijf of opdracht.

Backoffice

Door onze eigen ervaring in de uitzendbranche kunnen wij daarnaast ook de backoffice oppakken van andere intermediairs. 

De voordelen:

  • Vast tarief, wekelijkse margebetalingen
  • Eén contactpersoon en sparringpartner
  • Wij ondersteunen bij de administratie
  • Je kunt doen waar je goed in bent, acquisitie

Ik zoek werk

Op zoek naar een uitdaging? Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog.

Ik zoek personeel

Benieuwd wat Uitzendservice Holland voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

Ik ben ZZP'er

Interesse? Wij bemiddelen tussen personeel en onze opdrachtgevers en helpen je graag verder.