Corona protocol

Uitzendservice Holland zorgt voor veilig werken en wonen, ook tijdens de COVID-19 pandemie!

We vinden het heel belangrijk dat alle klanten, en medewerkers van zo volledig mogelijk op de hoogte zijn van alle coronamaatregelen die er in Nederland gelden en dat zij ook weten wat onze werkwijze is in deze steeds veranderende situatie.

Bij Uitzendservice Holland volgen wij uiteraard de maatregelen van de Nederlandse overheid. Daarnaast volgen wij het ‘ABU-corona veiligheidsprotocol arbeidsmigranten’.

Corona veiligheidsprotocol arbeidsmigranten – ABU

Met het protocol wil de ABU er voor te zorgen dat ook arbeidsmigranten tijdens de verschillende fasen van de coronacrisis in Nederland veilig kunnen blijven wonen, werken en reizen, en toegang hebben tot zorg. En daar staan wij volledig achter! Ook voor ons als jouw werkgever is jouw veiligheid en gezondheid voor ons belangrijk.

U als opdrachtgever mede verantwoordelijk voor veiligheid op het werk
Voor een belangrijk deel geldt voor uitzendondernemingen qua regelgeving en te treffen maatregelen hetzelfde als voor andere organisaties in Nederland. Maar onze branche kent ook een aantal bijzonderheden, zoals de driehoeksverhouding: uitzendkrachten zijn in dienst van de uitzendwerkgever, maar worden ter beschikking gesteld aan andere organisaties. 

U als werkgever bent mede verantwoordelijk om er voor te zorgen dat al uw werknemers veilig en gezond kunnen werken. Ook voor uitzendkrachten geldt dat u als de opdrachtgever moet zorgen voor een veilige en gezonde werkplek.

Welke maatregelen kunt u nemen?

Wij adviseren u de website van het RIVM: COVID-19 | RIVM goed te volgen.
Hier staan de meest actuele maatregelen die organisaties ten aanzien van het coronavirus kunnen nemen. Ook is meer informatie over het coronavirus en de gevolgen ervan voor werkgevers te vinden op de website van de Rijksoverheid: Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Wat als één van uw medewerkers denkt dat hij met het coronavirus is besmet?

Laat hem thuis blijven of direct naar huis gaan en telefonisch contact zoeken met de huisarts en contact met anderen vermijden. Wacht eerst het oordeel van de huisarts en GGD af voordat u verdere maatregelen neemt.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met uw accountmanager van Uitzendservice Holland.

Ik zoek werk

Op zoek naar een uitdaging? Bekijk onze vacatures en reageer vandaag nog.

Ik zoek personeel

Benieuwd wat Uitzendservice Holland voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

Ik ben ZZP'er

Interesse? Wij bemiddelen tussen personeel en onze opdrachtgevers en helpen je graag verder.